Bara en vanlig fredag i crazy town

 
Så idag har varit en lite underlig dag...
Jag gick till skolan halv dag, hade idrott på eftermiddagen så jag gick bara på idrotten.Vi hade orientering så det var nice, nu när det äntligen börjar bli lite varmare :) Det är så en ganska normal skol-dag brukar se ut för mig. Det var allt det andra som hände undertiden som var lite underligt...
 
Det är så att jag går inte så mycket i skolan kanske en eller två dagar i veckan så då har socialen blivit inblandad. Det är den tredje utredningen (första utredningen började när jag var 13) och i tisdags fick vi hem rapporten och den var sexton sidor lång. Jämfört med den förra så var den kort -_- Det som stod var att det tycker att min mamma är en dålig förälder vilket hon verkligen inte är!!! Hon är den bästa mamma man kan ha <33 Kan inte beskriva hur mycket jag älskar henne <33
 
Det så att min pappa har snackat en massa skit om henne till socialen och dom tror på honom!!! Han har under hela min och min storasysters barndom varit våldsam och varit väldigt arg och väldigt mycket frånvarande och nu kan han med sig att säga att mamma inte har låtit honom ha kontakt med oss!!!! Jag menar WTF?? Han är förbannad för att han inte får som han vill, HAN har förstört vår relation och nu vill jag inte längre ha en relation med honom. blitr trött bara av att prata om det... Aja men poängen är att socialen vill sätta mig på ett grupp hem för tjejer som är 16-21 (Det stod i rapporten vi fick i onsdags) som har ätstörningar, självmords benägna, missbrukare mm. Dom har gett mig en och en halv månad på mig att höja min närvaro och så annars kommer dom att besluta om att tvångsinsätta mig på grupphemmet. Jag vet inte vad jag ska göra. Det man inte kan när man kommer dit kommer man att lära sig där, massor av skojsiga saker som hur man tar livet av sig eller gömmer ett missbruk... Så jaa och så har mamma var på social möte idag så allt varit lite off idag.
 
Jag satte upp mitt hår så jag hann inte till skolan i tid för lunch (sen så åt jag inte lunch förrän halv fyra) den här veckan har varit så jävligt skit jobbig att jag hade inte ens kommit ut genom dörren om jag inte fixat håret innan. Kan inte ens fatta att jag orkat gå idag och i onsdas över huvudtaget med allt som händer. Jag pratade också med några i min klass om hur jag har det. Det var lite underligt eftersom jag inte riktigt pratat med någon i klassen om det förut och desutom har jag inte riktigt kännt något sens i måndags. Jag har varit konstigt lung sens rapporten kom. Jag väntar bara på att det ska slå mig att dom vill ta mig från min mamma. Det är i princip det värsta som skulle kunna hända. Att dom kan med sig att ta rätten från en annan människa att bestämma över sitt eget liv.
Orkar inte med en massa negativa kommentarer det är ingen som tvingar er läsa så om ni har något neggativt att säga håll det för er själva.
 
Vet att det här varit ett ganska långt inlägg men är tacksam för er som orkade läsa hela :) 
 
 

Hellooo

Funderar på att börja blogga men vet inte riktigt plus det är ju ingen som läser :P Får la se :)

Beatriz

Jag är en 15 årig tjej (född mars 98) fyllde femton i mars

RSS 2.0